New chapter for the Umani Group

Flexer is een jonge speler op de arbeidsmarkt en maakt onderdeel uit van de Belgische Umani Group. De Umani Group is begin 2019, vanuit een degelijke en solide financiële basis, geïnitieerd door een aantal zeer ervaren professionals en kan in korte tijd bogen op een expansieve groei in Belgisch Limburg. Flexer is een HR bedrijf dat betere oplossingen aanbiedt op vlak van uitzenden, detachering of werving & selectie. Hierbij heeft Flexer niet alleen oog voor de opdrachtgever maar vooral voor de kandidaat en kijkt voortdurend per match wat de optimale formule voor beide partijen is, maatwerk dus!

Ondanks of moet ik zeggen dankzij Corona hebben wij beslist om onze grenzen te verleggen naar Nederland en meer bepaald de regio Zuid-Limburg. Wij zijn er immers van overtuigd dat de nederlandse economie in het post-corona tijdperk snel gaat opveren en bijgevolg de vraag naar ‘uitzenden’ sterk zal doen boosten. Bovendien heeft het veelvuldige telewerken en de (gedeeltelijke) afbouw hiervan in het post-corona tijdperk ongetwijfeld zijn invloed op de interne organisatie, de werking van teams en leidinggevenden van heel veel bedrijven. Intensieve coachings vanuit het sterkte-denken en andere /nieuwe competenties binnenhalen zijn eveneens oplossingen die we met de groep aanbieden. 

Interessant detail is ook dat we allen vertrouwd én fan zijn van de nederlandse ondernemers- en werkcultuur doordat we een aantal jaren actief zijn geweest bij de Flexpoint group, een uitzendgroep die zowel actief was in België als in Nederland. Dit tezamen met een aantal van onze huidige klanten die ook actief zijn in de euregio overtuigen ons dat we – net zoals in België – een sterke groei kunnen neerzetten in nederlands Limburg. We doen dit met een duidelijke toekomstvisie en een onderbouwd plan. Wij zoeken dan ook nieuwe collega’s die met kennis van zaken passen binnen onze bedrijfscultuur en die zich willen committen tot onze missie: “WE DO A BETTER JOB FOR PEOPLE IN WORK”.