Met de overname van ASAP Dienstencheques door geneHRations en de intrede van de Umani Group krijgt het jonge dienstenchequebedrijf “BLINK.” er een extra dimensie bij. De gezamenlijke ambitie is duidelijk: hét dienstenchequebedrijf van de toekomst worden. Door deze overname start Blink met een 1.000-tal huishoudhulpen, een operationele geoliede machine met – dankzij de inbreng van de Umani Group- een unieke en onderbouwde visie op de dienstverlening.

De rolverdeling van deze nieuwe speler is helder: het bestaande dienstenchequebedrijf Blink dat deel uitmaakt van de Umani Group neemt het operationele luik voor zijn rekening. Prato, het bedrijf uit de geneHRations groep dat specifiek software ontwikkelt voor onder andere dienstenchequebedrijven, neemt het luik van de digitalisering en automatisering voor zijn rekening. Door de overname van ASAP Dienstencheques start Blink met een 1.000-tal huishoudhulpen, een ideale basis om verder door te groeien en de ambities waar te maken.

Met deze wellicht a-typische participatie wil geneHRations de dienstenchequesector door digitalisering op een hoger niveau tillen. Het nieuwe platform dat hierdoor ontstaat wordt daarna door Prato verder gecommercialiseerd en komt de hele sector ten goede.
Joris Peumans van geneHRations: “De klik tussen de mensen van Umani en geneHRations was er meteen. Mede omdat beide organisaties geloven in het centraal stellen van de medewerker door hem/haar te omringen met de perfecte technologie. We zijn dan ook enorm fier dat onze teams afgelopen weken dag en nacht gewerkt hebben om dit unieke partnership tot stand te brengen.”

Sarah Porco van Umani Group: “toen Joris ons aansprak om mee te participeren en deel uit te maken van hun toekomstvisie waren we meteen verkocht. Immers, met Blink willen we teruggaan naar de basis en samen met onze medewerkers de huishoudhulpen en hun klanten de persoonlijke aandacht en het respect geven dat ze verdienen. Met een sterke IT partner die het voortouw neemt op vlak van doorgedreven procesautomatisatie en de ontwikkeling van nieuwe tools en modellen om het werk te vergemakkelijken ben ik er van overtuigd dat we de tijd en ruimte gaan krijgen om ook effectief invulling te geven aan onze strategie waarin het menselijke centraal staat.

Voor meer informatie kan je terecht bij Joris Peumans, 0477/38.46.87, joris.peumans @geneHRations.eu en/of of Sarah Porco, 0475/31.77.52, sarah.porco@umanigroup.be.

Over geneHRations

GeneHRations is gevestigd in Hasselt aan de Corda Campus en in Gent. Het telt momenteel een 200-tal  medewerkers. geneHRations is een netwerk van HR Tech entrepreneurs dat bestaat uit 8 bedrijven en 32 Mio € omzet.

De geneHRations groep bestaat uit Actonomy, HR Tech Valley, Facelytix, HR Technologies, Thalento en Prato, en heeft participaties in HRlinkIT en Blink.  GeneHRations plant in 2019 en de volgende jaren uitbreidingen in zowel de HR-Tech sector als geografisch.

Over Blink.

Blink maakt deel uit van de Umani Group die gevestigd is op het spiksplinternieuwe Business Parc 51 te Hasselt. Naast een dienstencheque-afdeling biedt de groep ook nog uitzendactiviteiten (‘Flexer’) en vernieuwende oplossingen op vlak van talentpool en -management (‘Umani Agency’) aan. De groep kenmerkt zich door telkens “de mens” centraal te zetten en zo uit te blinken in haar OOO-H waarden, Opmerkelijk, Opwekkend, Onderbouwd en Hartelijk.