We are on a Mission.

Bij de Umani Groep, zijn we op een missie. We willen beter werk leveren voor mensen met werk. Een ambitie die op vele manieren vorm krijgt, daarom lanceren we merken en bedrijven die zich richten op een bepaald product, dienst of markt. Maar wat ze allemaal bindt, zijn onze waarden en onze manier van werken. Dit is hoe we het zien bij de Umani Groep:

Onze Visie.

Een merkbare en werkbare verandering.

Wij erkennen het feit dat er een nieuwe wereld van werk op ons afkomt. Zowel de toekomstige situatie als de overgang ernaartoe brengen grote uitdagingen en kansen met zich mee. Het is van groot belang dat wij stappen voorwaarts zetten, en zelfs een voorsprong nemen, om deze nieuwe wereld vorm te geven. We moeten alle dimensies van werk analyseren om te beginnen innoveren, helpen evolueren of transformeren.

De mensen in en aan het werk.
We stellen de mens aan het werk voorop. We erkennen dat werk, leven, welzijn en welvaart in hoge mate met elkaar verweven zijn. Het is echter allemaal verbonden met en gebaseerd op de mens, in het centrum van dit alles. En dat is waar we steeds opnieuw moeten beginnen: bij het bedenken en creëren van nieuwe en betere oplossingen in en op het werk. Met de mensen.

Do a better job.
De Umani Group beseft dat mensen, de markten en de maatschappij betere, meer innovatieve maar vooral (snel) toepasbare oplossingen nodig hebben. Om verandering te creëren, nemen wij de verantwoordelijkheid en de leiding in het uitvinden, vormgeven en delen van nieuwe manieren van werken. In onze eigen bedrijven en voor onze klanten.

Onze waarden.

At the Umani Group, we value and care for W-O-R-K!

Workmanship.
Werken met en voor mensen in het bedrijfsleven is een ambacht. Het vereist deskundigheid en een nauwgezet oog voor detail. Wij doen het werk, om het beste werk te kunnen leveren dat we kunnen.

Ownership.
Wij nemen het heft in eigen handen, om een betere situatie te creëren. Wij dagen onszelf en anderen voortdurend uit.

Remarkably.
Wij doen de dingen anders, en dat valt op. Om dat te kunnen doen, zijn we alert en houden we onze ogen open voor kansen.

Kindhearted.
Wij geven echt om mensen en handelen daarnaar, op alle mogelijke manieren. We doen goed als we beter doen.

Our Founders.

Ontstaan uit een ambitie, gevoed met expertise, is The Umani Group in 2019 van start gegaan.  Joël Stockmans, Sarah Porco en Raf De Strooper verzamelden hun expertise en energie om een nieuwe manier van werken te creëren. Ontmoet de oprichters:

Joël Stockmans

Co-Owner en CEO Umani Group
CEO Flexer
Vader van Geike en Roos

Lees meer – Bio

Sarah Porco

Co-Owner  en CHRO Umani Group CEO Blink en Poetspaleis Mama van Maxim en Helena

Lees meer – Bio

Raf De Strooper

Co-Owner en CFO Umani Group Vader van Jolie en Lowie

Lees meer – Bio